Medelhavet

 
Idag har haft lite sightseeing påväg till stranden eftersom att ingen 100% kunde vägen dit.. Det finns otroligt fina hus här och mormor och Stig ska kanske kolla på ett hus som är till salu någon dag!! Vi åkte vid halv 9 på morgonen för att vara på stranden tidigt och ha en chans att få ställa bilen nära vilket man inte kan annars.. Det har varit ganska mycket moln på himlen idag och blåst så ibland blev det ganska kallt(!) 
   Mannen med väska o grejer sålde solisar, jag antar att han hade fler i väskan men vet inte ifall han fick något sålt.. Det gick även runt en kvinna som erbjöd massage, en som ville fläta ens hår och en annan som sålde strandklänningar. Framåt 12 var det helt packat på stranden och det fanns inte en enda parkeringsplats i närheten, ni förstår ju varför vi var där så tidigt! 
   Sanden var supermjuk och vattnet var ganska varmt efter ett tag, ni kanske tycker skyll dig själv men att få saltvatten i ögonen är riktigt mycket pain in the ass! Man blir typ blind.. 
   Vi åkte hem vid 1, vilade när vi var hemma, sen badade vi någon timme till, åt lite kvällsmat bestående utav biffar och potatis och nu sitter jag här i soffan med en mormor som snarkar i intervaller. Vi njuter och lever livet, det ska gudarna veta!  

Kommentarer:

1 Mamma:

skriven

Å vad det ser härligt ut!!

2 Kris:

skriven

Längtar!!!

Vad har du på hjärtat?