0 Läs mer >>
Förra året när jag fick reda på att vi skulle iväg så ville jag nästan börja packa direkt men nu 4 dagar innan känner jag mig stressad då jag bara har tid att packa under 1 av dessa dagarna.. Och inte nog med det så har jag slarvat bort ett par nya shorts, inte hunnit köpa alvedon osv..
Kaooz in my head! 
Men mormor har iallafall fixat så att våra pengar är växlade till euros och kollat på flygplatsen ifall min väska var för stor för lådan, vilket den var.. Så nu måste jag även packa om i en väska som mormor har hemma hos sig.. Värsta som kan hända nu är att allt som ska packas inte kommer med och att vi missar flyget.. 
Och i helgen ska vi på släktträff i Osby så då kommer jag inte hinna med detta heller + mitt rum är kaos..:(

Problem packning

1 Läs mer >>
Den 30 juni vid 10tiden så lyfter vårat flyg till Spanien och där kommer vi att stanna i tre veckor! 
   För något år sen så hade mormor sagt att när jag är 15 så ska vi åka till Spanien, jag blev 15 den 20 maj och vi har hyrt en lägenhet av hennes vänner som bor där. Jag, mormor och hennes man Stig kommer att vara i en vecka och veckan därefter kommer mina två mostrar också dit men dem stannar bara där i en vecka så jag är kvar där i en vecka till efter det. Märkte att det blev väldigt tjatigt nu menmen.. Vi kommer under hela tiden befinna oss i Allicante ifall det är någon som undrar. 
   Så alltså kommer denna bloggen enbart handla om resor jag gör och därför blir det kanske inte lika mycket uppdatering här som det blir på andra bloggar men så fort jag är ute och reser, så kan ni läsa om det här!
   Jag heter Annie och är somsagt 15 år, bor i en håla i Småland med min familj, störtgillar varma länder men diggar inte riktigt växthuseffekten.. Har många gånger varit på såkallade "barnhotell" där det finns bamseklubben m.m och tycker det hade varit skitkul att jobba där, vi får se vart framtiden tar mig helt enkelt. 
 

25 dagar kvar