0 Läs mer >>
Igår var det söndag och då låg alla förutom Sofie inne och vilade för vi hade planerat att åka till havet idag så ville inte bränna oss mer än vad vi redan hade gjort.. Men mot kvällen så gick vi ut och åt på en restaurang där vi hade planerat att äta pizza men dem hade dem inte ens så då blev det förätt, huvudrätt och efterätt från deras söndagsmeny för 10€. Men hon som ägde stället kom ut med en pizza till oss bland annat så att vi fick smaka, för dem skulle sätta till pizza på menyerna men det hade inte blivit av ännu. Men det blev en trevlig sista kväll med Sofie, och inatt vaknade vi runt halv 4 för att skjutsa henne till flygplatsen och vi var hemma runt 6 igen, då somnade jag om och vaknade runt halv 11, skönt.
 
På bilden här nedan är för övrigt blusen jag införskaffade.
 
 
 

Sofie's sista kväll

0 Läs mer >>
I lördags var vi somsagt på marknad, vi kom dit ganska tidigt så det var varken mycket folk eller särskilt varmt - behagligt helt enkelt. Jag hittade en söt blus med spets, annars köpte jag inget. Vi åkte till marknaden med bilen då den ligger en bit bort och vi parkerade vid en frisörsalong där det stog frisör på fönstret så dit gick vi senare för att kolla ifall det var en svensk salong, men det var det inte vilket var konstigt med tanke på texten. När vi hade kommit hem så var jag ganska trött och jag hade bränt mig så var inte så sugen på att hänga vid poolen, så istället låg jag inne och skypade med Andreas, det slutade dock med att jag sov igenom större delen av samtalet haha. Men framåt 17-tiden så drog jag mig ut för att bada lite med Sofie och sen låg vi i solen en stund för att torka till innan vi skulle gå in. Annars hände inte så mycket mer.
 

25 juni

0 Läs mer >>
Idag var mormor och stig somsagt i Alicante och lämnade av vännerna och dem var hemma vid 8 kanske, vet inte riktigt för jag sov men hade så svårt att stiga upp idag.. Var mitt i en dröm när jag blev väckt så var tvungen att ligga kvar och drömma färdigt den haha. Sen har vi legat och solat hela dagen, åt lite rester från tacosen till lunch och sen tillbaka ner till poolen. Senare på kvällen åt vi sill och potatis, samt jordgubbar med grädde, väldigt gott. Har för övrigt bränt mig nästan överallt och har fått en konstig form på ett av brännmärkena eller vad man ska säga.. Det sträcker sig från halsen ner till bicepsen som ett tjockt streck, konstigt tycker jag.. Kanske lägger in en bild på det imorgon. Annars har det inte hänt så mycket, det är rätt lugnt här och vi gör inte så mycket om dagarna men imon blir det marknad och det var även på tal om att åka till havet. Men vi hörs imon! Ha de gött & sov gott
 
 

Midsommar i Spanien

0 Läs mer >>
Igår var det ännu en dag vi inte gjorde ett skit. Men framåt kvällen så bjöd vi Thomas, Monica och Vilmer på Tacos och hade det jättetrevligt. Det var deras sista kväll för denna gången och mormor och stig körde dem till flyget vid halv 5 imorse. Så det var i princip allt vi gjorde igår men det var en bra dag ändå, skönt att bara kunna ta det lugnt och varva ner från allt hemma.
 

23 juni

0 Läs mer >>
Idag är det torsdag och igår gjorde vi återigen inte särskilt mycket. Jag har ju bränt mig så mycket i ansiktet och det vägrar lägga sig.. Så igår satt jag inne stora delar av dagen och kollade på youtube samt greys anatomy. Vid 3 så åkte vi in till Habaneras och efter att ha gått in i en del butiker så hittade jag en bikini tillslut, vilket var väldigt skönt. Vi åt lite glass där och handlade mat och sen satte vi oss för att vänta på bussen hem igen. Vi var hemma vid 6-tiden kanske och sen så tog vi det bara lugnt ett tag, vi åt tonfisksallad till kvällsmat och sen gick vi till saltsjön och flöt runt lite. Till skillnad från de tidigare kvällarna så har dem andra varit så trötta att dem somnat nästan direkt medans jag har varit pigg men igår så somnade även jag direkt.
 
 

22 juni

0 Läs mer >>
Igår var bara en sån dag när vi låg vid poolen och göttade oss. Och det var även första gången på länge som jag smörjde in mig med solkräm haha, lyckades ändå bränna hela ansiket.. Senare på dagen så åkte vi med Monica (som vi hyr huset av) till en kinesaffär haha, där var ju allt självklart jättebilligt så det slutade med att vi köpte lite krimskrams. Senare på kvällen så satt jag, Sofie och mormor och spelade kort och sen var det dags för sängen.
 
Men vi gjorde inte så mycket igår och det vet jag inte om vi kommer att göra idag heller.. Vi ska iallafall till ett köpcenter och kolla efter en bikini till mig för min är för stor haha.
 
See ya later alligator
 

21 juni

0 Läs mer >>
(För er nya läsare så är jag i Torrevieja utanför Alicante i Spanien, vi hyr ett hus här utav mormor och Stigs vänner.)
 
Hej på er! Tänkte starta upp denna bloggen igen då jag återigen, 2 år senare har 3 veckor i spanien framför mig. Sen sist har jag även varit i Prag 2 gånger som jag hade tänkt skriva om men det blev tyvärr aldrig av.. Får se om jag slänger in det någon gång framöver.
 
Igår sov jag, mormor och hennes man i husvagnen för det är nämre flygplatsen än om vi hade sovit i Ljungby. På morgonen vid 8 kanske så kom Sofie med sin tjej som skulle köra oss och sen gick flyget vid 11 ca. Det var på håret att vi hade behövt vänta 3h ifall vi inte kom iväg så fort som möjligt men som tur var så klarade vi oss! När vi hade kommit fram till flyget så hämtade vi ut väskorna och Thomas mötte oss med bilen och sen åkte vi hem. Vi gjorde därefter oss hemmastadda och sen bjöd dem på middag. Vi åkte även och handlade på Carrefour och sen badade vi lite i poolen och kollade på solnedgången.
 
 

Jag är tillbaka!