Marknadsbilder

 
Anledningen till att kvinnan på den sista bilden är suddig är att i nästa sekund ropade hon åt mig att jag inte fick ta kort.. Och innan det hade hon vinkat till mig och Mia som om hon kände oss.. Jag hoppas och tror att hon gick på droger, annars vetifan..
   Bilden på citronen är från våra grannars citronträd! 
 
   Vi var ju somsagt på marknaden igår som ligger en kvart härifrån, det var helt packat av folk men ändå så var detta den lilla marknaden.. När vi hade gått runt i ungefär 2h så orkade vi inte gå mer så vi vände och gick tillbaka, när vi satte oss i bilen var klockan 12 och vi hade då varit iväg i 3h! 
   Ni kanske vet dem där leopard byxorna som är lite pösiga soim är så populära hemma? Ett par såna köpte jag för 7,5€ och en svart byxdress för 10€, en solfjäder för 1€ och ett par öronhängen med rosetter för 2€ fick jag också hem! Blev jätte nöjd med allting och kommer använda dem flitigt!
   Det fanns verkligen allt där, vad man än sökte så kunde man hitta det där! Dem hade allt från glasögon med styrka till självsimmande grodor. Man har ju sett nån gång på reklam hemma; en vattenslang som drar ihop sig själv, såna fanns det här! Eller kepsar med solceller och inbyggd fläkt. (Den skulle nog Niclas vilja ha!)
   När vi strosade runt på marknaden och var kokande varma och trötta så gick det förbi en kvinna med en leopardmönstrad barnvagn med två små söta hundar i! Har nog aldrig sett något så sött i hela mitt liv?!
 
Det blev iallafall en väldigt lyckad dag igår och vi hade roligt tillsammans! Efter att vi hade kommit hem så hoppade jag och mormor ner i poolen, det var otroligt skönt att bara kunna kyla ner sig själv efter dagen då.
   Senare på kvällen bjöd vi över dem på tacos och sen följde jag med dem och spelade plump!
   Det kom inte upp något mer inlägg igår för internetet segade så mycket att vi skulle hinna dö innan det blev bra.. Men det är bättre nu för tillfället.

Vad har du på hjärtat?