7 Juli

 
Förra måndagen kom ju somsagt Kristina hit till Torrevieja, hon åkte buss till busstationen och vi åkte också dit för att hämta henne. Bussarna här går var 40 min men ingen vet VILKEN 40 min den kommer, så hela grejen med att åka buss är en oändlig gissningslek.. Vi satt vid en fullsmäckad busshållsplats och väntade medans en buss efter den andra åkte förbi men såklart inte den vi skulle med.. Och när vi stog där och väntade så kom det ett tåg från ingenstans, haha!
   När den väl kom var klockan omkring 18, vi åkte hem direkt och åt kvällsmat sen så gick vi och la oss eftersom att alla var trötta. 
   När jag, mormor och Stig skulle åka till Kristina så var det en spansk pojke på kanske 7 år och en engelsk "bebis" som såg ut att vara max 1 år, det fanns knappt några platser på bussen och den spanska familjen trängde ihop sig så att den engleksa mamman med hennes barn skulle få sitta ner. Efter en stund började pojkarna att busa och efter ytterligare en stund när bussen nästan var tom så var det enda man hörde deras söta skratt! 
 

Vad har du på hjärtat?