12 Juli

 
 
Vi åkte ner med bussen till stan på lördagen för att äta på restaurang och fira mormor, vi gick runt lite, såg ett brudpar som fotograferades och så hittade vi en mysigt liten restaurang som det märktes att det inte var mycket turister som åt på, för den låg ganska mycket i utkanten och väldigt avskillt. Middagen gick på 67£ och efter vi hade ätit upp och var färdiga så gick vi ner till strandpromenaden där det är som en stor marknad varje dag fast dem som säljer saker har egna "hus" som dem står i så dem kan lämna sina saker där inne under natten.
   Kristina tycker det är så himla kul att driva med mig att det är sjukt.. Denna gången köpte hon en leksakskamera till mig, så när man ska "ta kort" kommer det ut värsta tutan med en tant på.. Så nu drev jag med henne så att hon skulle få se sin riktiga skönhet! Visst det kostade 30£ att bli avmålade men det blev bra.
   Mormor köpte lite presenter åt alla hennes barnbarn förutom mig men jag är glad ändå haha ;) Efter ett tag var vi trötta på att gå och vi hade inte ens gått igenom hela marknaden då.. 
   När vi skulle åka taxi hem så sa Kristina att ja nu är vi ju 5 stycken som ska åka och det är ju jättebra för att Annie är ju typ handikappad så då kan vi åka med en såndär minibuss taxi eftersom att man inte får det annars!
Vi gick runt och letade taxi som tog 5 pers vilket ingen gjorde.. Så kommer vi på att vi är ju bara 4... Så vi hoppade in i närmsta taxi och åkte raka vägen hem, det gick på ca 10£.

Vad har du på hjärtat?