11 Juli

 
Vi vaknade, åt frulle och gick ner till saltsjön som man kan se från terassen vid 10. Vi gick dit ganska tidigt för att det inte skulle vara för varmt, när vi kom dit var det redan många som stog/badade där! 
   Man kletar alltså in sig med leran som ligger vid alla växterna eller vad man ska säga.. Låter det torka i ca 20 min, detta gör man för att det finns mycket bra mineraler och vitaminer i leran. Men det kändes så himla vidrigt att stoppa ner handen i leran och ja.. det såg ut som bajs.. 
   Det är så mycket salt i vattnet att ifall man har med sig en burk/spann och tar upp vatten i den så blir det bara rent salt kvar (vi såg några som gjorde detta nämligen). 
   Man var tvungen att ha skor på sig eftersom att man inte kan se botten alls pågrund av allt salt och för att marken inte är jämn. När man väl skulle sätta sig ner flöt man direkt, så man nuddade aldrig botten!
   Jag som är livrädd för hajar och krokodiler hade panik i mitt huvud..
Det var riktigt mysigt faktiskt och väldigt varmt i vattnet! Efter ca 1h gick vi hem och la oss i poolen direkt. Bikinisarna som vi använde fick vi slänga sen eftersom att leran och saltet gjorde fula fläckar på dem.. 
   Senare på dagen tog mormor med sig Kristina till växthuset med keramik och när dem kom tillbaka såg det ut som om Kristina hade legat i elden.. Det brände tydligen i ansiktet på henne med ;) Sträckan dit är 1,5 mil så det var bra jobbat i värmen som låg runt 30+!
 

Vad har du på hjärtat?